Marmaris Evren Paşa İlkokulu

Vizyon: Bugünü dünden yarını bugünden güzel kılarak geleceği sahiplenen, kendini rahatça ifade edebilen, kendine güvenen, üreten, araştırmacı bir kimliğe sahip, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen öğrenciler yetiştirerek örnek ve lider bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına uygun hareket eden, insan haklarına, evrensel, milli ve manevi değerlere saygıyı ilke edinen, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışını benimseyerek topluma hizmet eden bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:45-14:45 ( 12:00-13:13:20 :Öğle arası )
Isınma: Elektrik
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(252) 417 03 87

WEB - https://evrenpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - ARMUTALAN MAH. BELEDİYE CAD. EVREN PAŞA İ.Ö.OKULU SİTESİ EVREN PAŞA ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 5 MARMARİS / MUĞLA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Armutalan minübüsleri 1,2,3,4 nolu araçlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe Merkezine 2 km. uzaklıktadır.